Over Tandartspraktijk Veraart

Over de tandartspraktijk in Numansdorp

Bij tandartspraktijk Veraart zorgen wij voor een ontspannen sfeer in zodat uw bezoek niet angstig hoeft te zijn. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en wij hebben een nauwe samenwerking met tandtechnici.

Met twee ervaren porseleintechnici is het kroon- en brugwerk in huis vervaardigd. 
Wij beschikken over een nieuw
röntgensysteem en kunnen in 3D afdrukken maken van uw gebit. Dit geeft een duidelijk beeld van hoe wij uw gebit kunnen behandelen.

Eén van onze technici is gespecialiseerd in het vervaardigen van kroon en brugwerk op implantaten. 

tandartspraktijk veraart numansdorp

De praktijk

Ons personeel is ervaren en zijn deskundig in de tandartspraktijk. Wij hebben ons gespecialiseerd in algemene tandheelkunde en angst voor het tandartsbezoek.

Wij behandelen u op een zorgzame en vakkundige wijze. Een prettige en ontspannen sfeer vinden wij minstens zo belangrijk in de tandartspraktijk in Numansdorp. 

De drijfveer voor tandarts Veraart is om met, maar vooral voor mensen te mogen werken. Het geeft ons voldoening bij het zien van resultaat en daar willen wij u altijd persoonlijk bij betrekken.

​Wilt u patiënt worden of wilt u graag meer informatie over tandartspraktijk Veraart? Neem dan gerust contact met ons op.

Angst voor tandarts numansdorp

Angst?

Het kan zijn dat u angst heeft voor een bezoek aan de tandarts en dat vinden wij, vooral voor u niet prettig.

Goed om te weten is dat u niet de enige bent die wellicht angst heeft voor de tandarts. Wij vinden het belangrijk u op uw gemak te stellen, u zich ontspannen voelt in onze tandartspraktijk en u doet er goed aan om uw angst aan ons te vertellen.

We nemen ruim de tijd voor u en bespreken welke behandeling nodig is. De tandarts zorgt ervoor dat u de behandeling zo prettig mogelijk onder gaat.