Tandartsbehandelingen

Zorgvuldige behandelingen

Voor een zorgvuldige behandeling bespreekt de tandarts vooraf met u of er extra behandeling nodig is indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd. De tandarts vertelt u onder andere:

  • wat de verwachte resultaten zijn,
  • de duur van de behandeling,
  • de risico's,
  • het aantal behandelingen dat nodig is,
  • en een begroting.

‚ÄčKleine ingrepen worden direct met u besproken en de behandeling volgt op korte termijn. Denk daarbij aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Na uw instemming voert de tandarts de afgesproken behandeling uit.

tandarts behandelingen Numansdorp

Halfjaarlijkse tandarts controles

Graag ziet tandarts Veraart u regelmatig terug voor een periodieke controle in de tandartspraktijk. Tijdens dit bezoek neemt hij de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit gezond blijft. Indien nodig onderneemt de tandarts actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Het is belangrijk voor uw gebit om halfjaarlijks de tandarts te bezoeken voor controle. Zo voorkomt u problemen en geeft u gaatjes geen kans.

Neem contact op met de tandartspraktijk Veraart in Numansdorp en wordt patiënt.

Angst?

Het is begrijpelijk dat een tandartsbezoek voor weinig mensen een prettige ervaring zal zijn. Daarom vertelt tandarts Veraart zoveel mogelijk van tevoren wat hij gaat doen met een intake gesprek. Volledig in samenspraak met de patiënt stelt de tandarts hiermee diegene gerust door de verwachtingen te bespreken.  

Heeft u angst voor een bezoek aan de tandarts? Het behandelconcept van tandarts Veraart zal uw angst wegnemen. Neem gerust contact op.